ygbujnh 發表於 1-8-2011 13:21:45

玩aoc既人

最近 對戰區 玩家人數 明顯下降(雖然唔係最近既事)

開場者 多數 開兵堡 同6ar 既 1打1
EVO都少左

有好多舊map 都好少人開
new兵堡 唔見左
惡0 迷堡 集遊 箏堡
成個類別 防塔 / 火槍 少都咩咁

開場者唔係唔想開呢d場
而係無能為力
開呢d場 都冇人入
部分因為aoc少人

實際上 係大家 都見 冇咩人開 呢d map wo 咁開左 都冇人入架啦
慢慢就唔見d 好map開場者 氣餒 等咁耐都冇人入
實際上 有人想入 都唔會入 見到 開場者既map 似乎冇人玩 入左都係等 唔想等
好多人都係架 入左 等3-4min or 入左 呢d場 做2-4p 就唔夠1min 走人 唔想等
跟住 又有人入 又有人走 冇人想等

開場者 唔敢再開場玩家 亦唔敢再入
我試過 開場 +埋 入左20個人 但最後 得番4個玩家 冇人肯等

如果d人肯等 肯入 有d map 唔會唔見左
於是 成班開晒兵堡 果d 多人玩既map 因為實唔洗等太耐ma
實際上
係其他map 冇人敢入

依家 更加愈黎愈少人玩 既原因
劇情 太少選擇 因為少人會開 多元化既劇 + 好多好多既人 唔入 『認為』冇人玩既劇
如果冇左認為 同直覺大家 不妨 嘗試去等 去入 唔洗5min 都爆到人
就係大家既認為

d人玩黎玩去 都係 果幾種map自然愈黎愈少人玩
更加唔好講 推新map 試問 又有幾人肯試新劇
又有幾多人 願意 等....

aoc 連續成個月 都玩兵堡不如 願意好似以前咁 多元化 人數先會上升
樂古 既AOC版管理層 以為係冇人推新map 新map 唔夠 冇人玩
其實係 玩太多 同類map 太悶
我今日 決定 嘗試下 支持果d 肯開 似乎係冇咩人玩既map 既場 不過就算我入去玩 都冇人敢入

純粹有感而發

如果d人敢入 肯等 唔洗 30min 入20個人 仲係得 4個人

pk456456 發表於 1-8-2011 13:50:57

e+既玩家
無量(數量)
仲要平均質素係不足

人材丁丁 發表於 1-8-2011 16:11:28

歡迎回歸兵堡o既大家庭11

青山院長 發表於 1-8-2011 16:35:52

惡0 無人玩係正常
因為已經成為台人,香港高手集中營
新人去玩惡0好易畀台人同高手虐到唔想玩

Onevif' 發表於 3-8-2011 16:33:12

綠阿咪玩極唔嚴lor

茶仔﹏。 發表於 3-8-2011 23:11:00

對戰系統將會越黎越少人~接受現實啦~

我要咀咀 發表於 3-8-2011 23:41:15

最低限度高人流量都係188左右

一見傾心 發表於 4-8-2011 10:22:26

最近 對戰區 玩家人數 明顯下降(雖然唔係最近既事)

開場者 多數 開兵堡 同6ar 既 1打1
EVO都少左

有好多 ...
ygbujnh 發表於 1-8-2011 13:21 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

都同意= =但係開E D場少人入 因為唔識玩
玩家大多數都唔玩aoc....

ulysses13hk 發表於 7-8-2011 01:03:55

冇錯!樓主不如陪我玩下耐性堡la,我拉左好耐都冇人入

八行書 發表於 7-8-2011 01:12:58

咩係耐性堡 - - 我記得有個map 好XXX
唔會係果個下話8格石長
頁: [1] 2
查看完整版本: 玩aoc既人