樂古Nakuz

標題: 韓國測服 250龍天打蒙古怪 [打印本頁]

作者: +plzza+    時間: 8-12-2016 18:29
標題: 韓國測服 250龍天打蒙古怪

https://www.youtube.com/watch?v=LU6LWp007Wk

[youtube]LU6LWp007Wk[/youtube]

頭38分鐘係講虎天的 有掃蕩 有打冰城(前段 冰蟹果d)

51:00 打騎馬兵

54:00 打沙蟲

58:00 打四頭蛇

1:04:00 打狼王

作者: 巫女    時間: 8-12-2016 22:12
蝙幅女太利害  冇人打到狼王
作者: +plzza+    時間: 8-12-2016 22:33
巫女 發表於 8-12-2016 22:12
蝙幅女太利害  冇人打到狼王

我打到 打左四場滅左3次團 靠龍天暈住過
作者: 巫女    時間: 8-12-2016 22:48
+plzza+ 發表於 8-12-2016 22:33
我打到 打左四場滅左3次團 靠龍天暈住過

冇龍天好難打好多  就算有申23唔知有冇機會打
作者: +plzza+    時間: 8-12-2016 23:04
巫女 發表於 8-12-2016 22:48
冇龍天好難打好多  就算有申23唔知有冇機會打

無龍天既暈好難頂 蝙蝠女飛黎放個陣你就滅團
作者: 巫女    時間: 8-12-2016 23:14
+plzza+ 發表於 8-12-2016 23:04
無龍天既暈好難頂 蝙蝠女飛黎放個陣你就滅團

唔該你既意見  話說虎天高血高抗有冇機會抗到又普攻天怪  
作者: +plzza+    時間: 8-12-2016 23:20
巫女 發表於 8-12-2016 23:14
唔該你既意見  話說虎天高血高抗有冇機會抗到又普攻天怪

抗其實四隻天王一樣都係9090 不過血多 所以未至於比人秒 只要回得切血就頂到 不過人地打唔打你係另一回事
作者: arhoronald    時間: 9-12-2016 06:54
+plzza+ 發表於 8-12-2016 23:20
抗其實四隻天王一樣都係9090 不過血多 所以未至於比人秒 只要回得切血就頂到 不過人地打唔打你係另一回事 ...

就算虎天高血..都唔會夠龜天隻龜/馬/龜依D坦...佢始終都唔係一隻坦
作者: +plzza+    時間: 9-12-2016 08:47
arhoronald 發表於 9-12-2016 06:54
就算虎天高血..都唔會夠龜天隻龜/馬/龜依D坦...佢始終都唔係一隻坦

當然 至少唔會比兵秒先..

龍天雀天比隻小兵行埋黎扑一下就秒

225set既賽3 比小兵同弓兵打 普攻好似1000 馬弓兵射4000

225s台男柱一下打6000   

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2