打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 真的要這麼快開放3轉嗎??

原帖由 brianfcc 於 16-1-2008 23:29 發表

我公會有人119喇!

你連貼-.-'
同埋 119咁又點-.-
又吾系我
升咁快 做乜~"~
升快d gm 會獎你-.-?
家陣等4轉丫 119
人人等3轉 佢好似等4轉咁-,-'
加上 系佢119 又吾系你-.-''
回復

有三轉就有希望!!!
冇三轉冇動力去玩= =
回復

唔開三轉就先開多d版圖(特別係水世界同童話村)
我要搭11號來回玩具城同天空之城=p
回復

點樣對法師唔公平唔係問題
點樣高lv法,點樣令d人幾日暴升100lv唔係問題
你日打夜打邊有可能唔100lv

最重要既問題係令到市場既物品/卷軸價格暴升!!
實在對較低級既玩家不公平!
物品只會炒,炒,再炒!
本來只值100萬既野搖身變成1000萬!
呢個係事實!
完全唔知香港ser既gm個腦裝乜!

仲有關於3轉呢,個人認為遲開係最好既決定...
原因並不在於比時間d低lv既玩家升到70lv up
而係平衝番依加楓谷既情況...
回復

係阿...

五曬急哦...我地都要體諒mg的難處嘎...五係想開就開嘎...公主都辛苦嘎..公主..我地支持你!!加油...:lol
回復

......

係哦..=f=話得岩!!!地名聲甘拉...最簡單講拉...1變1.5....再變2...
地人狂炒賈.....係應該減價拉...
回復

轉貼gm blog

[轉貼gm blog]
o個時係因為大家個個都話要快D開3轉,所以我就放左張圖上黎,話俾大家知唔係唔想開,而係要考慮好多因素先可以開。同埋,EUROPE都係成年後先至開3轉。
之後,都收到大家既意見係幾咁想即刻開3轉,咁當然,即刻開就梗係冇可能啦!
不過,經過我地多次極力向遊戲原廠商爭取後,(真係拗到打交咁濟),終於俾我地爭取到喇!確實日子當然係未知啦,不過,可以肯定既就係《香港楓之谷》一定會o係2008年上半年度推出3轉。
o係黎緊既日子,你地就當然要努力升LV啦!而我地,就要繼續做好之後既改版,慕求令到整個配套更加完善咁去迎接3轉既來臨。你地記住要努力升級喇!只要大家合力做得越好,咁就越快有3轉嫁喇!
另外,農曆新年將會有好多活動呀︰迎新活動啦,雙經啦,打年獸啦,拜年團啦!忙到我就唔使訓咁濟喇!大家要密切留意哦!

2008年上半年度推出3轉???? 6月30??? 5月31????
回復

首先,, 大家都應該感覺到公主都有難處...
公主都係人,, 仲要做埋GM,, 壓力都應該好大,, 所以唔好再係咁迫佢
迫多一迫,, 可能又跳樓上報紙,, 咁就唔好啦...(諗得好絕望@v@)

入正題,, 3轉真係可以再遲d出都無問題
唔駛話2008年上半年就要出...
因為公主係BLOG都講左
o個時係因為大家個個都話要快D開3轉,所以我就放左張圖上黎,話俾大家知唔係唔想開,而係要考慮好多因素先可以開。
同埋,EUROPE都係成年後先至開3轉。

之後,都收到大家既意見係幾咁想即刻開3轉,咁當然,即刻開就梗係冇可能啦!
GLOBAL都等左成年先出,, GM們真係可以慢慢黎架啵...
而且阿步都為左GM講左好多野,, 但係係最後個PART都出現左矛盾
開三轉與開新map比
我寧願開新map
至少多d 地方周圍hea下玩下
周圍度下見多幾款怪物
好過冇地圖唔知去邊仲好
阿步佢只係拎3轉同新MAP比,, 當然係人都會覺得佢係正義既戰士
但係諗深一層,, 阿步其實係度迫緊GM快D開新MAP
我只係提出我既意見,, 唔係想罵戰
煙火個單野過左就唔好再講勒
反正lvl 都升左,, 講黎都無用(本人無係個到升)
只能再聲明多次,, 唔好再迫GM

其實港楓主要既問題唔係3轉,, 而係人數
臭橙應該著重於:↓
宣傳(無錢可以唔做)
新任務(可以整d勁d既0lv任,, 吸引多d人開新ac.)
新地圖(一d又好升又夠香港特色既地圖,, 吸引唔同階層既人士加入港楓行列)
新職業(呢項遲成2~3年都無咩問題,, 不過早d做會吸引多d人玩港楓)
掉寶率增加(實行呢項既機率大概係掉寶率x10000倍左右)
商城物品減價(同上)
合卷機率增加(再同上)
PK系統(雖然連GLOBAL都未出,, 但係如果港楓GM提早開發的話,, 我地就唔會無視GM既開發能力,, 港楓應該人數會爆增)

講真,, 其實我離晒題,, 不過我真係有苦無路訴先黎呢到,, 反正就腳
一句講晒,, 多d人就會多d人掉寶,, 寶多自然物價低
同埋港楓最好帶頭整一d野,, 唔係都係無人玩
回復

我覺得都差唔多要開三轉架喇,d人都咁高lv
回復