查看: 18308|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 想做版主= =再問一次有冇人支持下^^

為左樂古曙光版
我要
想振興樂古曙光版佢!

希望大家支持!

以下係政剛 ( ←錯別字=﹏=)
如果我做左版主= =
我會立即

版內事務: 同超版講新增一個子區 " 曙光交易區 "
               眼見版內很多帖子都是交易帖- -
                    有時可以半版都係交易帖
                    為左版內文章整齊及大家的方便
                    所以樂古曙光版身為"差唔多"全港最大曙光物品網上平台
( 好似好曲機= =,不過理論上是的 , 因為Agame曙光版係唔比交易ac- -)
                      點都應該有個交易區吧= =
                   個人認為置頂的精華帖太多
                   若有需要我會再向超版申請教學精華版
                   另外 , 強力禁止所有罵戰及任何容易引起罵戰的帖子
                     初犯規者小小罰 , 三犯以上會大罰@o@
                     努力在版內營做和平的氣氛
宣傳工作:  我見到某些會員希望建立樂古團
                  所以我做左版主, 我會同會員們商議建立樂古曙光版的專屯墾團
                  從遊戲內入手宣傳@@
                 宣傳最重要旨: 反外掛! = =

活動工作:  將會進行各種活動
                    例如 : 探蟲后 , 煙火大會 , 影樂古大合照@o@
                                再來還有PK 戰 等@@
                               如果想玩其他可以提議比我哦^_^

若對政剛想有d 保充或提議
歡迎回帖 = =
我唔係玩...我以上全部野會照做...
希望大家唔好用一d 奇特的想法想我==

單選投票, 共有 29 人參與投票
86.21% (25)
13.79% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

比面支持下你[[onion_53]]
回復

∼*!支持!*∼ §百日§ ∼*!支持!*∼
回復

我支持呃post行動=3=
回復

呃post...
係就好...
到果時叫我玩番曙光喇..百日 = - ="
童字~
回復

支持啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~
回復

罰<----有冇D大概既東西
外掛<----講得難聽D 戰士一般都用 依家連其他job都用緊
如果反外掛?
不過我都支持你 因為無板主有D悶- -
回復

支持你....如果要開曙光團...唔該講聲...我要入....
我有個請求..唔好成日扣我分plz= . ="
回復