打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [加分]原來

關閉 [複製鏈接]
我都講下先,不過唔太記得....

果時我第1次玩吞食,好似就係係4召果時,唔知仲會唔會前d,因為4召個盒仲係度[[bao_29]] , 好懷念,[[bao_29]] 果時,收費ser成個新手城就爆哂人,次次番親去或者係新手廣場去都lag死....但係比著依家....我真係希望佢lag好過唔lag...之後日日係度打響馬,唔知大家記唔記得咩黎呢???同埋江洋大盜,講番起大家都好懷念呀呵???慢慢到左10lv啦,覺得好慢喎,我唔知有得出城門啦,之後我表哥就教左我,果時係第1次出城門......之後日日玩,日日玩,第1次昆到人地ac...28lv,果時對我黎講係超勁!!!仲有隻惡巴,超貴...............之後就開始我既買點生涯,個個月都叫我呀媽同我一齊去買點,自己家境又唔係"太好",諗番起好內疚,哂呀媽d錢。過左2~3個月之後,條友搵番我.....話要比番個帳號佢,如果唔係就放d毒比我,我果時好驚,因為唔知有洗機呢1樣野,就白白咁比番佢..............我呀媽既錢就咁比左佢啦,果時我由28lv人手幫佢升到32lv......我好似記得佢係叫做kk仔....................
仲有好多野,下次先打......

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
凍檸水OO + 3 參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

唔知板主記唔記得邊個係全吞食第1個200lv呢@@??我好記得佢,佢叫做飄逸
回復 支持 反對

唔係喎,係飄逸喎,全個吞食第1個200LV
回復 支持 反對