打印 上一主題 下一主題
收起左側

(民意調查)改良制度,版主復職!(推翻死水一樣的黑暗制度!)

關閉 [複製鏈接]
樂古高層 橫蠻無能
胡亂炒人 激怒人神
小朋友你好 發表於 4-6-2009 21:58

用了來做簽名,唔介意吧??
回復

用了來做簽名,唔介意吧??
天空神鋒 發表於 4-6-2009 22:05

never mind
回復

如果照啲高層用所謂的和版主有代溝,交流不到
完全是一個慌言^^"
看你SIGNATURE第兩張圖就十分不爽,再加上你概言語行為
力保超級?(幫上層講說話?因為全靠佢地/人際關係好?
此事一定要加入網路歷史啊......
Tidus 發表於 4-6-2009 20:45

唉......只好比佢地甘做囉~~~甘樣好落台d啊~~
兄弟,我都感到不爽啊~~我未見過有人好像佢甘,為保超級的地位,用『樂古四週年站慶|玩樂革命』的圖片黎擦鞋啊!!係唔係呀個位女士??可能佢想打好d關係,為壇主之路舖路呢!!!!!
網路歷史??一定要啊。點都要比一d想做本壇會員的人知道一下我們的高層的黑暗面。如果佢地想黎呢度做會員,就要幫佢地擦鞋嫁啦!!!
回復

冇哂人響應@@"!?
得番我地3個@@!?
回復

冇哂人響應@@"!?
得番我地3個@@!?
凍檸水OO 發表於 4-6-2009 22:23

可能吧。但經過呢件事,我終於知咩叫黑暗、咩叫擦鞋。唉..........
回復

做樂古版主 老老實實做唔做都罷就
有錢收?有糧出架? 乜都無呀:0)
義務幫你地管版搞咁多野
又要諗爆頭定埋哂d 19版規去管住d會員
一句唔該都無就fire 乜野道理?

而家唔係你炒我 係我唔撈啦 反省下啦
回復

唔報到就炒..
或者真係有錯 但事前真係無通知.
睇到某超頻回覆話無通知=人際關係問題. 睇到我啞晒
根本唔係D咩人際關係問題. 呢度好多版主都唔搞關係. 所以就比人炒左 真係超無言
同樣地唔係個個版主都好得閒 上黎管個版之後就OFF 因為要溫書架..
1WEEK又無人通知要報到 咁就比人炒左.. 真係好無言囉..
我自問自己都有去版主討論 但近排真係要溫書. 管版又的確少左 但唔代表我潛水WO..
係NAKUZ咁耐 自問自己唔係真係做得好 但都有盡力去做到版主要做既野
我又唔似有一堆人搞關係 比人炒左我真係超無言..

金融海潚搞到連論壇都要炒人?..
唉 算數
回復

其實只要一句就可以總結e次事件:「樂古高層孤高氣傲,武斷獨裁,缺乏人情味」
回復

其實只要一句就可以總結e次事件:「樂古高層孤高氣傲,武斷獨裁,缺乏人情味」
dar4545 發表於 4-6-2009 23:13

轉戰discuss同hkgolden算數
回復

轉戰discuss同hkgolden算數
池少~ 發表於 4-6-2009 23:23

一直有(有帳號;P)
回復