查看: 6933|回復: 81
收起左側

點解Martin成日串人?成日話rwt咁咁咁?

我禁日打緊spirit mage個陣,冇野做,我就走去同davidok2006(而家既owner=sp_wong)講野,我問佢,到底點解你要買ac?買完一個又一個,講完好耐之後,我就明白點解佢要買ac
佢話:
買ac個陣我都好hurt,因為洗左好多錢,不過洗完之後就開心

我明白佢呢樣野,不過,你覺得開心咩??(我一陣再講)
好多人以為martin只係一個廢物,只係識得串人,又冇point既人
不過真係咩??我有時都覺得我串到好多無"古"既人,sorry,如undead,不過我多數都係你串我我先串你,(except rwter,多數都係我串佢地先)

我而家就講比你都聽,點解我覺憎rwt
其實我覺得一d好似edwin既人買ac就冇乜問題,因為佢地有苦"沖"
edwin = 比人hack左ac + 拎唔返個ac,所以我覺得佢買得冇問題

點解我咁憎thomas(asiadog,moss johnson,davidok2006)
因為呢d人自己唔升lv,又唔搵錢,玩都未玩過就係到買,你話洗落game到,100-200我覺得冇問題,大佬,你洗成千喎,洗成5000$ 你覺得冇問題??

至於好多人都問:
人地買ac,關你咩事啊??

唔關事??
我而家話比你聽關唔關事..

買ac個陣我都好hurt,因為洗左好多錢,不過洗完之後就開心[/COLOR]
1.記唔記得點解jagex remove wildy?
2.trade limit?
3.private drop party?

我無記錯,當時有成1m rs player quit,due to wildy,stake
你一個人開心,搞到成m人quit,就係你一個人既happiness,搞到1m人都唔開心

而有D人,升LVL,搵錢升左2-4年,就係為左去PK,一下子,就比RWT RUIN晒2-4年既時間,我係其中一個,所以我好明白佢地

又有人話,其實當時jagex remove 晒呢d人最大既reason係因為bots
咁bots拎d錢去做咩呀??RWT 囉

又有人話,我係到串人=ruin nakuz
SORRY,this is your payback,go to the rwt section,im sure theres more rwt thread/post than my flaming post

希望你明白,我唔係冇REASON咁FLAME人既
回復

"好多人以為martin只係一個廢物,只係識得串人,又冇point既人"

你係有 point 咁串人, 只係大家道不同不相為謀

你知道我買 moss johnsun 都係有理由嗎?(similar to edwin's, but not totally the same)
要講既就講完

同你係 game 裹面講完我都明白你既 point of view, 你都無講錯
但好多野都係有兩面, 如果唔係都唔會有 debat 既出現

大家對 rtw 有唔同既 view, 但係你走出黎大吵大鬧, 就有如長毛係立法會既行為, 破壞左依個 forum 既文明
(你係 rtw 到係咁話人scam 係最佳example)

我只希望大家可以和平, 文明討論, 道不同不相為謀, 你唔鍾意依到既做法 / 風氣 , 可以 quit / 提出 suggestions.
回復 支持 反對

"好多人以為martin只係一個廢物,只係識得串人,又冇point既人"

你係有 point 咁串人, 只係大家道不同不相為謀

你知道我買 moss johnsun 都係有理由嗎?(similar to edwin's, but not totally the same)
要講既就講 ...
sp_wong 發表於 7-8-2009 14:28

我係咁話人SCAM,係因為我唔想再有RWT,STOP得幾多得幾多,同埋呢D唔係叫"破壞左依個 forum 既文明"
而係呢個FORUM既RULES有問題,RS係唔比RWT,但係FORUM比
回復 支持 反對

好老實, lmao..
佢地點解quit?因為無左wildy stake?
我諗因為自己財路被禁都係其中一個吧lmao.
隨之而黎既bh等都過之而無不及.
真正鍾意玩會係咁咩?
同埋您成日都話rules, 由您講簡直係可笑.
您自己睇下您引以為傲既mute list先啦lmao.
rs系唔比人講粗口, 請問您講幾多?
諗下點解人地覺得您無聊弱智乞人憎啦.
仲有 好心您養狗養條好d架啦.. 養著edwin呢d癲狗 ..  
難怪您會咁惹人討厭..可悲。  lmao.
我諗等陣佢又會話您都係之類既野lol
我地 至少有我 憎人唔係見佢樣衰就憎, 有原因架囉。
回復 支持 反對

好老實, lmao..
佢地點解quit?因為無左wildy stake?
我諗因為自己財路被禁都係其中一個吧lmao.
隨之而黎既bh等都過之而無不及.
真正鍾意玩會係咁咩?
同埋您成日都話rules, 由您講簡直係可笑.
您自己睇下您引以為傲 ...
Prince` 發表於 7-8-2009 19:16

你可以睇返RS FORUM/問下人,幾多人因為冇得PK/STAKE QUIT??
一定多過你講個樣,
同埋,你話係RS講粗口??好笑,你地日日都係CC到講DIU,ON9呢D,只不過JAGEX唔識中文,如果唔係你地比我MUTE得多,同埋,我BREAK RULE 1,有冇搞到REMOVE 左WILDY?
LMAO,你講野都講得有POINT D啦,同埋我唔覺得EDWIN有咩問題,我只係用佢黎做一個EXAMPLE,就比人話佢係我隻狗,SORRY EDWIN.
難怪EDWIN咁憎PRINCE.
回復 支持 反對

4# Prince`

Prince, 我都同 martin 講希望大家可以用 peace tone 講野, 佢做到,

佢依個 post 既 tone 係好和諧 ....

希望大家唔好用 extrme / mean 既口吻講野

希望有理性討論, 唔想引起罵戰, prince 希望你明白
回復 支持 反對

lmao. 用下腦, 有邊個會話自己因為rwt而quit?
stake一直有,只係有左limit, 但一樣係stake .
既然係咁就睇得出d人係為錢而quit囉.

busy talk later
回復 支持 反對

LOL?
你去睇下人地D STAKE GALLERY,有冇人STAKE 60K??
個個STAKE PHAT架,PHAT定60K呀??用下腦喇,
係人都知QUIT既係PKER,STAKER,RWT 個D WHO CARES?
PKER同STAKER 先係大部分玩RS既人
回復 支持 反對

我禁日打緊spirit mage個陣,冇野做,我就走去同davidok2006(而家既owner=sp_wong)講野,我問佢,到底點解你要買ac?買完一個又一個,講完好耐之後,我就明白點解佢要買ac
佢話:
買ac個陣我都好hurt,因為洗左好多錢,不過洗 ...
p00p00irwin 發表於 7-8-2009 13:58

5000蚊我俾有問題都係你自己覺得 , 我唔講呢樣 .

但係你果句

"自己又唔升lv , 又未玩過 " , 點解你會講呢句??

我買asiadog007果陣得7個99 skills , 依家有11個 .

話就話我買果陣巳經90頭 , 但係果陣有d係50% exp都未到 . 你估好易升?

我知你pk好勁 , 你話我係rs到唔識搵我無野講 ,

但係我覺得你無資格話我唔識/無升lv.

我問心無愧 , 我買個ac唔係為左曬命(同樣我無資格) , 你可以諗下 , 我買個ac都係玩 , 你可以諗下 , 我買左ac之後 , 我有無講過人地一聲"好癈呀" "車 , 你唔夠我勁" 果d說話先 ?

你想話我買ac唔岩無問題! 但係有陣時 , 你有無諗下我 ,  我買左個ac我又唔係串串貢 , 我企係樂古呢到都係想幫人者 , 係樂古到 , 我一直都係以更我"傻佬_johnsun"個名義幫人!但係我每次解答人 , 或者問問題 , 你都要多句 , 呢d我覺得好多餘囉 ! 老實講 , 樂古有幾多人唔知我買ac咩 !

BTW , 我係樂古post 99 party果d post我覺得唔係曬命囉 , 咁有時做人都要懂得為自己打氣 , 我明我唔係由零開始 , 但係個ac買左我覺得唔應該放棄埋佢囉 . 個ac都買左4個月啦 ,  一尾都係你唔放過我囉 .
回復 支持 反對

你試下由1LVL 升起同係70升起,睇下有咩分別
另外,我係想話比你聽,
你地呢D RWT搞到我地冇得PK,STAKE,TRADE LIMIT,連想係人地生日送野比人都唔得既FEEL,你地呢D人,你就緊係唔覺得SHAME啦,你試下我地既立場諗啦,同埋你有冇話人地廢??就係講你成日話邊個邊個係狗都係一個好既EXAMPLE啦,仲有,你之前都話過00X既
回復 支持 反對